Χρήστος Τσιόλκας: Επόμενος σταθμός Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η AREA 51 σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ωκεανίδα και το βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου, υποδέχονται στην Πάτρα, έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς της εποχής μας, τον Χρήστο Τσιόλκα.

O διάσημος ελληνοαυστραλός συγγραφέας, βρισκεται στην Ελλάδα από την αρχή της εβδομάδας με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου Μπαρακούντα, για μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων.

Οι πρώτες εκδηλώσεις στην Αθήνα περιελάμβαναν παρουσίαση και συζήτηση την Τριτη 24/6 στο CHEAP ART, στα Εξάρχεια.

Δύο Αυστραλοί υπήκοοι, ο Χρήστος Τσιόλκας και ο αντισιωνιστής Εβραίος δημοσιογράφος της Guardian Antony Lowenstein, συζήτησαν για την ιδέα του έθνους. Ως παιδιά και εγγόνια μεταναστών, λευκοί κάτοικοι μιας μαύρης ηπείρου και άνθρωποι εκτός κανονικότητας, οι δύο μίλησαν τη σχέση τους με αυτό που λέγεται έθνος 

Την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο  Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ωκεανίδα, οι τυχεροί της κλήρωσης είχαν την ευκαιρία  γνωρίσουν από κοντά τον Χρήστο Τσιόλκα.

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου ο Χρήστος Τσιόλκας βρέθηκε στο στο ραδιόφωνο του Εν Λευκώ, μιλώντας πρώτα με τους Λατέρνατιβ (Παναγιώτης Μένεγος και Σταύρος Διοσκουρίδης) και στην συνέχεια με τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ενώ το βράδυ στο Six D.O.G.S, συνομίλησε με τον ηθοποιό και συγγραφέα Κωνσταντίνο Τζούμα.

Επόμενος σταθμός των εκδηλώσεων προς τιμήν του Χρήστου Τσιόλκα, η Πάτρα, το Σάββατο 28 Ιουνίου, στις 20:00 στον Κήπο (Γερμανού 10). 

Ο Χρήστος Τσιόλκας συνομιλεί με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Η εκδήλωση υλοποιείται από την AREA 51 με την συνεργασία του Βιβλιοπωλείου Γωνιά του Βιβλίου, ενώ η  είσοδος είναι ελεύθερη, με σειρά προτεραιότητας.

Η επίσκεψη του Χρήστου Τσιόλκα στην Ελλάδα, ολοκληρώνεται την Δευτέρα 30 Ιουνίου, στην Θεσσαλονίκη. 

Ο Χρήστος Τσιόλκας συνομιλεί με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού SOUL Δημήτρη Καραθάνο, στο ES.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon