Παρουσίαση του βιβλίου "Μια σφαίρα στο κεφάλι"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η νουβέλα του Σταμάτη Τζιώλα «Μια σφαίρα στο κεφάλι» παρουσιάζεται την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μ.μ. στην Πάτρα, στο cafe Makina (Πατρέως και Καραϊσκάκη) σε μια βραδιά που διοργανώνεται από τις εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ και το presspop.gr.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

- Βασίλης Σμπήλιας

- Σταμάτης Τζιώλας

Αμέσως μετά την παρουσίαση, η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσικές επιλογές από τη συντακτική ομάδα του presspop.gr.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στην Πάτρα του 2037, όπου η θανατική ποινή έχει επανέλθει από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, ο Στέφανος, καταδικασμένος και έγκλειστος σε ένα κελί, ζει την τελευταία μέρα της ζωής του, περιμένοντας την εκτέλεσή του. Κάνει ένα μακρύ υπαρξιακό ταξίδι, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το επερχόμενο τέλος του, ενώ πρέπει να αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα τον επισκεφτεί για στερνή φορά.

Παράλληλα, τρία πρόσωπα που τον αγάπησαν πολύ, ο πατέρας του, ο καλύτερός του φίλος Λευτέρης και η Άννα ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, τσακισμένοι και καταβεβλημένοι παλεύουν με τους δικούς τους προσωπικούς δαίμονες όσο η μοιραία στιγμή για το Στέφανο πλησιάζει.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon