Παρουσίαση του περιοδικού "The Book's Journal"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το βιβλιοπωλείο «38 μοίρες και 14 λεπτά» (Κολοκοτρώνη 34, Πάτρα) παρουσιάζει το περιοδικό «The Book's Journal», ένα διαφορετικό περιοδικό άποψης και ιδεών, την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μ.μ.

Για το περιοδικό, για τα ιδιαίτερα εξώφυλλά του, αλλά και για την εμπειρία από την κυκλοφορία του, θα μιλήσουν οι:

-Ηλίας Κανέλλης, εκδότης – διευθυντής του «The Book's Journal»
-Αλέκος Παπαδάτος, εικονογράφος, σχεδιαστής των εξωφύλλων του περιοδικού

Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την έκθεση «Συναντήσεις» του Αλέκου Παπαδάτου που διοργανώνεται μέχρι τις 5 Ιουλίου στην Cube Gallery και στην οποία παρουσιάζονται έργα που κοσμούν τα εξώφυλλα του περιοδικού.

Λίγα λόγια για το περιοδικό
Το The Books' Journal είναι μια ανεξάρτητη επιθεώρηση με κείμενα παρεμβάσεων, αναλύσεις, κριτικές και ιστορίες, γραμμένα από πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, συγγραφείς και επιστήμονες με αρμοδιότητα το θέμα με το οποίο καταπιάνονται.

Όπως λένε χαρακτηριστικά οι συντελεστές του: «Το Books’ Journal φτιάχτηκε για να λειτουργήσει ως βήμα αναλυτικού, διεξοδικού δημοκρατικού διαλόγου και αναλυτικής συζήτησης των προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, την επιστημονική κοινότητα, την πολιτική αγορά. Απέναντι στην αδιανόητη ισχύ δυνάμεων που αντιστρατεύονται την πραγματικότητα και τη λογική επιχειρούμε να αντιτάξουμε την πειθώ που προέρχεται από τη γνώση. Στην επικράτεια της γνώσης εδρεύει η αμφισβήτηση, εκεί όμως βρίσκεται και η στέρεα θωράκιση από λαϊκισμούς, από συλλογικές πλάνες, από φανατισμούς κι από ακρότητες».

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon