George Byrne: Φωτογραφίζοντας τους δρόμους του L.A. με ένα κινητό τηλέφωνο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Παρόλη την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων και των  υψηλής ποιότητας φακών τους, πάντοτε θα υπάρχουν έντονες ενστάσεις για το κατά πόσον το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί καλλιτεχνικό. Όλοι όμως τείνουν να συμφωνήσουν ότι ασχέτως του μέσου που χρησιμοποιείς, δουλεύοντας με ότι έχεις στα χέρια σου μπορείς να παράγεις εντυπωσιακά αποτελέσματα ικανά να πετύχουν τον στόχο τους. Αυτό συμβαίνει και με την περίπτωση του φωτογράφου George Byrne o οποίος τα τελευταία  τρία χρόνια, όταν και μετακόμισε από την Αυστραλία στο L.A., προσπαθεί να μεταφέρει την ξεχωριστή αίσθηση της ζωής στους δρόμους της πόλης. Χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού του αιχμαλωτίζει καθημερινά τα φωτεινά χρώματα, τις αιχμηρές γωνιές αλλά και τις απογευματινές σκιές της πόλης του L.A. που τόσο μοναδικά ξέρει να φιλοξενεί ακραίες αντιθέσεις. 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon