1000Mods @ Αναιρέσεις 2014

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H πρώτη μέρα του Φεστιβάλ «Αναιρέσεις 2014», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, άνοιξε με μεγάλη επιτυχία της πόρτες του καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική, στο χώρο του παλιού Αρσακείου.

Το φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός για την νεολαία της Πάτρας αλλα και όχι μόνο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένο καθώς για ακόμα μια χρονιά ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη μέρα κιόλας.

Η συναυλία ξεκίνησε στης 21:00 όπου στην σκηνή πρώτοι εμφανίστηκαν οι Πατρινοί Monostyle, την σκυτάλη πήραν οι OneLeg Mary γεμίζοντας το χώρο με τους math rock ήχους τους, ενώ οι Mr. Highway Band μας ταξίδεψαν με τα ακούσματα τους, στον Αμερικανικό νότο. 
 
Την βραδιά έκλεισαν οι εκπληκτικοί 1000Mods οι οποίοι πραγματικά έβαλαν “φωτιά” στο Φεστιβάλ με τους Stoner Rock ήχους τους.

Φωτογραφίες: Παντελής "Ted" Νικολακόπουλος

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon