Ιστορίες εγκατάλειψης: To παλιό κτίριο υπηρεσιών λιμένα της Πάτρας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το παλιό κτίριο υπηρεσιών λιμένα της Πάτρας, στο τέρμα της οδού Γούναρη, έχει εκκενωθεί από το 2008 λόγω των εκτεταμένων ζημιών του υπέστει εξαιτίας του μεγάλου σεισμού της 8ης Ιουνίου εκείνης της χρονιάς. Έκτοτε παρουσιάζει αυτήν την εικόνα εγκατάλειψης που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην νότια πλευρά της πολής, κυρίως λόγω της βιομηχανικής παρακμής. 

 

Ένας φωτογραφικός περίπατος μας μεταφέρει αυτήν την αίσθηση, ενός κτιρίου που σαπίζει τα τελευταία χρόνια, στην καρδιά του λιμανιού και της πόλης.

Φωτογραφίες: Παντελής Νικολακόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon