Σε τι βοηθά λοιπόν η ποίηση; - Δύο βραδιές αφιερωμένες στην ποίηση στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το  θέατρο act φιλοξενεί την παράσταση αναλογίου Σε τι βοηθά λοιπόν η ποίηση; Με τους ηθοποιούς Γιώργο ΝανούρηΑννίτα Καπουσίζη, Φανή Ροδίτη, Κόνυ Ζήκου. Mε κεντρικό άξονα την άνοιξη, το καλοκαίρι και τον έρωτα, δύο βραδιές αφιερωμένες στην ποίηση, που ίσως τώρα να τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 21.30 στο θέατρο act.

 Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί και παρουσιάζει μια διαφορετική παράσταση αναλογίου, γεμάτη ποιήματα, μουσική, φως και σκιές, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο έξι αγαπημένων ποιητών: Ρίτσος, Εγγονόπουλος, Εμπειρίκος, Δημουλά, Λειβαδίτης, Αναγνωστάκης, με κεντρικό άξονα την άνοιξη και τον έρωτα.

Σε τι βοηθά λοιπόν η ποίηση;

Όσοι βρεθούν στο θέατρο act θα καταλάβουν!

Σε τι βοηθά  λοιπόν η ποίηση; | στο θέατρο act
Τρίτη 10 & Τετάρτη 11 Ιουνίου στις 21.30

Θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Γενική είσοδος: 8€
Κρατήσεις-Προπώληση: 6936122263, 2610272037
www.act-theater.gr   

*Η αίθουσα του θεάτρου act  κλιματίζεται.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon