"Η ανάσταση του Μάικλ Τζάκσον": Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Σωτάκη

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ομάδα πολιτισμού AREA 51 στο πλαίσιο του maydayz 2014, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σωτάκη με τίτλο: «Η ανάσταση του Μάικλ Τζάκσον», την Δευτέρα 2 Ιουνίου στις 8:30μ.μ. στο θέατρο Λιθογραφείον (Μαιζώνος 172β)

Το αναπάντεχο βιβλίο του σημαντικού Έλληνα συγγραφέα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, περιγράφει το παράξενο ταξίδι που ξεκινά μια καλοκαιρινή νύχτα, όταν ένας άντρας, βυθισμένος στην κατάθλιψη, δέχεται την επίσκεψη του Μάικλ Τζάκσον.

Μια ιστορία για τη φιλία και τον πόνο που γεννά η ανθρώπινη μοναξιά, μια αλλόκοτη αφήγηση με συχνές εκπλήξεις και εμβόλιμες αφηγήσεις, που θέτουν ερωτήματα για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τη ζωή μας, αλλά και το επερχόμενο τέλος της.

Για το βιβλίο μιλούν οι:
Μιχάλης Παπαγεωργίου, ραδιοφωνικός παραγωγός
Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, συγγραφέας
και ο συγγραφέας Δημήτρης Σωτάκης

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εκδόσεων ΚΕΔΡΟΣ και του βιβλιοπωλείου Η Γωνιά του Βιβλίου 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon