"Αέναον": Μια χορογραφία για τη ζωή - μια παράσταση σύγχρονου χορού στο maydayz

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ομάδα Ι.Χ.Ν.Ο.Σ. παρουσιάζει ένα ταξίδι στο κόσμο του χορού με τίτλο: "Αέναον", Μια χορογραφία για τη ζωή. Είναι βασισμένη πάνω στην  αέναη κίνηση αυτή της ενέργειας και της ζωής,

Την κίνηση που προκαλέι την συνεχή εναλλαγή των εποχών, τις εναλλαγές του καιρού, τις εναλλαγές στη διάθεση μας, την συνεχή γέννηση αρσενικών και θηλυκών σωμάτων

Χωρίς αυτήν, ο κόσμος της ύλης θα ήταν μονότονος και μονόπλευρος.

Κίνηση / Ακινησία
Αρσενικό / Θηλυκό
Φως / Σκοτάδι
Ενεργητικό / Παθητικό
Ημέρα / Νύχτα
Ουρανός / Γη
Ζεστό / Ψυχρό
Σκληρό / Απαλό

Αντίθετες και συνάμα αλληλεξαρτημένες μορφές ενέργειας οι οποίες συγκροτούν όλα τα φαινόμενα και τα πράγματα του φυσικού κόσμου.

Οι δυνάμεις αυτές βρίσκονται σε διαρκή αλληλεξάρτηση και αλληλεπίδραση μεταμορφώνονται αναπαράγονται και ισορροπούν δίνοντας ώθηση στη δημιουργία και εξέλιξη των πάντων

Μια κίνηση ενέργειας που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι ενδιάμεσες καταστάσεις στη φύση κάνοντας το κόσμο μας πολύμορφο, περιπλοκότερο και πιο πλήρη.

Δυο δυνάμεις τις φύσης που μάχονται το Λευκό και το Μαύρο  η μια διαδέχεται ακατάπαυστα την άλλη και έτσι δημιουργείται ο  κόσμος με τις αποχρώσεις  του !!

Συμμετέχουν:
Αντωνοπούλου Ξένια
Γριντέλα Νίνα
Τσίρκα Πηνελόπη
Δημοπούλου Αλεξάνδρα
Μητσόβας Νικόλας
Χαρώνη Νικολέτα
Πασματζή Νικόλ
Τράντζα Γιάννα
Μηλιώνη Αναστασία
Μπουζούκα Ελένη
Παναγιωτοπούλου Χριστίνα

Χορογραφίες: Παναγιωτοπούλου Χριστίνα
Video – φωτό: Κλαυδιανός Παναγιώτης (video-foto)

Παραστάσεις: Τρίτη 27, Τετάρτη 28 & Πέμπτη 29 Μαΐου, στις 9:30 το βράδυ, στο Θέατρο Λιθογραφείον, (Μαιζώνος 172β)

Η παράσταση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις του maydayz 2014 και υποστηρίζεται από την area 51 και το 33ο Φεστιβάλ Πάτρας 2014

Είσοδος: 5 €, στο ταμείο του Θεάτρου τις ημέρες των παραστάσεων
Πληροφορίες: 6976 646 111 & 6948 881 817

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon