Carte Postale album presentation & Presspop.gr dj set

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Παρασκευή 23 Μαΐου οι Carte Postale παρουσιάζουν ζωντανά το πρώτο τους άλμπουμ στο Ευοί Ευάν και μας ταξιδεύουν στο συναισθηματικό ρετρό ποπ κόσμο τους. Μαζί τους η συντακτική ομάδα του Presspop.gr που θα αναλάβει τα decks μετά το τέλος της συναυλίας για ένα up-tempo καλοκαιρινό πάρτυ.

Λίγα λόγια...
To προσωπικό project του Αντώνη Σπαθή (Carte Postale) που ξεκίνησε στην Πάτρα το 2009 μετατράπηκε σε μια πολυμελή μπάντα επηρεασμένη από ρομαντικές νέο φολκ-ροκ μελωδίες βασισμένες σε κινηματογραφικά μοτίβα, ρυθμικές εξάρσεις, Γαλλικά βαλς και νοσταλγική διάθεση που όλα αυτά οι ίδιοι θέλουν να τα αποκαλούν ρετρό ποπ.

Η μουσική τους είναι βασισμένη στο πιάνο, ακορντεόν, τρομπέτα, κοντραμπάσο-μπάσο, τύμπανα, γιουκαλίλι και στους έντονα νοσταλγικούς αγγλόφωνους στίχους τους.

Το φθινόπωρο που μας πέρασε οι Carte postale ηχογράφησαν στην Πάτρα (Noisebox studio) με τον παράγωγο Σάκη Μπάστα τον πρώτο τους δίσκο ο οποίος κυκλοφορήσε τον Απρίλιο από την The sound of everything.
Την άνοιξη και το καλοκαίρι ετοιμάζονται να δώσουν μια σειρά από συναυλίες για την προώθηση του πρώτου τους άλμπουμ.

Οι Carte Postale είναι:

Δέσποινα Γκοτσοπούλου (φωνή, κιθάρα)
Αντώνης Σπαθής (κιθάρα, πιάνο, γιουκαλίλι, παιδικό πιάνο)
Γεράσιμος Ασπρομάλλης (κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, κιθάρα)
Γιώργος Νικολόπουλος (τύμπανα)
Ιάσωνας Βάκρινος (τρομπέτα)
Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν)

Παρασκευή 23 Μαΐου
Ευοί Ευάν, Σώμερσετ 77, Ρίο
Είσοδος: 5 ευρώ με μπύρα

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon