Τσαλιγοπούλου - Λειβαδάς live στο πλαίσιο του maydayz 2014

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Κώστας Λειβαδάς θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Θεάτρου Λιθογραφείον, καθώς συμπληρώνονται 15 χρόνια της συνεργασίας τους στη δισκογραφία.

Με συνοδοιπόρο τον σταθερό συνεργάτη Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα τραγουδιών από το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν ποτέ (ΠΙΑΣΕ ΜΕ) ως το τελευταίο που έγραψαν τη μουσική μαζί «ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ».

Στο πρώτο μέρος όλα τα τραγούδια που έγραψε ο Κώστας, τραγούδησε η Ελένη και αγάπησαμε, μεταξύ των οποίων και τα ‘Εγώ σ΄αγάπησα εδώ, Παραμιλητό, Παιδιά των δρόμων, Είναι εντάξει μαζί μου, Θέλω ν΄αλλάξεις το εισιτήριο κ.α.

Επίσης τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Κώστα Λειβαδά, όπως τα Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα, Το καράβι για τη Φολέγανδρο) και τραγούδια του Κώστα που αγαπήθηκαν με τις φωνές άλλων μεγάλων ερμηνευτών (από το «Για να σε συναντήσω» ως την «Επιμονή σου» και από το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ως το «Μοίρα μου έγινες»).

Στο δεύτερο μέρος μια μεγάλη βόλτα από το λαϊκό και την παράδοση, καθώς και από άλλα σπουδαία Ελληνικά τραγούδια είτε από τη δισκογραφία της Ελένης, είτε από τους σύγχρονους δημιουργούς.

Η εκδήλωση σχεδιάζεται από την AREA 51, στο πλαίσιο του maydayz 2014 και του 33ου Επετειακού Φεστιβάλ Πάτρας 2014.

Παρασκευή 23 Μαΐου στις 9 και μισή το βράδυ, στο Λιθογραφείον.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 9.
Εισιτήρια: 10 €, προπώληση στα DISCOVER και Γωνιά Του Βιβλίου, από Τετάρτη 14 μέχρι και Πέμπτη 22 Μαΐου 2014.
12 € στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας, από τις 6 το απόγευμα.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός τραπεζιών, με προηγούμενη κράτηση.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 66 46 111 και 6977 347 098

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon