O DJ Shadow στην Αθήνα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς παραγωγούς των τελευταίων δυο δεκαετίων είναι ο λίγο-πολύ γνωστός σε όλους DJ Shadow (κατά κόσμον Joshua Paul "Josh" Davis), αν και τις σημαντικότερες δουλείες του τις παρουσίασε στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90 και στις αρχές των 00's. Αποκορύφωμα φυσικά το άλμπουμ Endtroducing..... του 1996 που έφερε επανάσταση στην trip-hop και hip hop σκηνή, καθώς αποτελούνταν εξ' ολοκλήρου από samples.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει να παρουσιάσει συνταρακτικά πράγματα και από την Ελλάδα έχει περάσει αρκετές φορές (τελευταία πριν από ένα χρόνο), αλλά για όποιον δεν τον έχει δει υπάρχει εκ νέου η ευκαιρία και σίγουρα η πορεία του και οι παρακαταθήκες του στην ηλεκτρονική μουσική κάθε άλλο παρά αδιάφορες είναι και αξίζει κανείς να τις βιώσει και ζωντανά.

Ο DJ Shadow θα εμφανιστεί ζωντανά στην Αθήνα στο Stage Volume 1 την Κυριακή 8 Ιουνίου, μια μέρα μετά το Plisskën Festivalδίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να τα συνδυάσουμε.

Η προπώληση ξεκινάει στα 15€ ενώ όταν εξαντληθούν αυτά τα εισιτήρια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 20€, όσο θα κοστίζουν στο ταμείο την μέρα της συναυλίας.

Σημεία προπώλησης:

Ticket House | Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Reload Stores | Πανεπιστημίου 54
Online στα www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon