Η λίστα προσκεκλημένων των Radiohead στην συναυλία τους στην Νέα Υόρκη το 1997

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

21 Μάϊου 1997: Κυκλοφορεί το OK Computer, ένας δίσκος ορόσημο για την ροκ μουσική. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους.

9 Ιουνίου 1997: Δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του OK Computer οι Radiohead δίνουν μια συναυλία στην Irving Plaza της Νέας Υόρκης. Εντυπωσιακή όμως είναι δεν είναι τόσο αυτή καθεαυτή η συναυλία, αλλά η λίστα των προσκεκλημένων των Radiohead όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι:

Blur, U2, Beastie Boys, Madonna, Pearl Jam, Brad Pitt. Kate Moss, R.E.M, Marilyn Manson, Oasis και Lenny Kravitz.

Τρανταχτά ονόματα της μουσικής, του κινηματογράφου αλλά και της μόδας παρευρέθηκαν σε αυτό το live και η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να έχουμε και οπτικό υλικό. Σε αυτήν την, ιστορική πλέον, συναυλία βρέθηκαν ως καλεσμένοι των Radiohead οι:

Twiggy Ramirez, Courtney Love, Marilyn Manson και Michael Stipe παρέα στην συναυλία των Radiohead

Το setlist της συναυλίας:
Lucky 
My Iron Lung 
Airbag 
Nice Dream 
Exit Music (For a Film) 
Karma Police 
Talk Show Host 
Fake Plastic Trees 
Paranoid Android 
Bones
Climbing Up The Walls 
No Surprises 
The Bends 
Creep 
Just 
Planet Telex 
Street Spirit (Fade Out)

Encore 
The Tourist 

Encore 2
Black Star

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon