"Γειά σου, Γιάνναρε!": Την Πέμπτη ξεκινούν οι εκδηλώσεις του αφιερώματος του maydayz

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η αναφορά στον Γιάννη Μουρελάτο, ή Γιάνναρο, ξεκινά!

Με ένα σημαντικό αφιέρωμα συνεχίζονται στο Θέατρο Λιθογραφείον, οι εκδηλώσεις του maydayz. Πρόκειται για την αναφορά αφιέρωμα στον Γίάνναρο, με γενικό τίτλο «γειά σου, Γιάνναρε» από τον Κώστα Μακρή και νεότερους Καραγκιοζοπαίχτες της Πάτρας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στις 8:00 το βράδυ, με ένα  αφιέρωμα  στο Γιάνναρο, με τίτλο «Ποτ-πουρί» Γιάνναρου.

Πίσω από έναν κοινό μπερντέ, ο Κώστας Μακρής, ο Χρ. Καλπουζάνης, ο Κων/νος Λαλιώτης και ο Μπάμπης Μακρής, αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν με χαρακτηριστικές φράσεις και αγαπημένους διαλόγους του Γιάνναρου.

Ακολουθεί η παρουσίαση ένος εκλογικού σεναρίου του Δημήτρη Τουλιάτου, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης Υποψήφιος» με αφορμή τις επικείμενες εκλογές.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή στις 18:30 με την παράσταση: «Ο Καραγκιόζης και το Κόκκινο Φάντασμα» και το έργο σε πρωτότυπο σενάριο της Γεωργίας Καρατζά, «Ο Καραγκιόζης το ‘χασε» στις 21:00

Παράλληλα, στο ισόγειο του Θεάτρου θα λειτουργεί και η γωνιά του «Πίσω από τον μπερντέ του Γιάνναρου», με αυθεντικές φιγούρες, εργαλεία, αντικείμενα και σκηνικά του Γιάνναρου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014, στις 8 το βράδυ στο Λιθογραφείον και συνεχίζονται με παραστάσεις καθημερινά, μέχρι και την Κυριακή 11 Μαΐου, ενώ ακολουθεί πρόγραμμα παραστάσεων για τους μαθητές της πόλης μας, από Δευτέρα 12 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαΐου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon