"Λώρα, η τελευταία των Μαρξ": Παρουσίαση του βιβλίου της Ζέφης Κόλια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι παρουσιάσεις βιβλίου του maydayz 2014 ξεκινούν την Δευτέρα 5 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ, στο θέατρο Λιθογραφείον .

Η ομάδα πολιτισμού και επικοινωνίας AREA 51 και οι εκδόσεις Μεταίχμιο στο πλαίσιο του maydayz 2014, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ζέφης Κόλια: ΛΩΡΑ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΞ.

Η βιογραφική μυθιστορία ενός σπουδαίου ζευγαριού επαναστατών, της Λώρας Μαρξ και του Πωλ Λαφάργκ, με φόντο τα κυριότερα γεγονότα και πρόσωπα που καθόρισαν την πορεία του σοσιαλιστικού κινήματος από τα μέσα του 19ου ως τις αρχές του 20ού αιώνα. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η 'Ηρα-Ειρήνη Κούρη, φιλόλογος - δημοτική σύμβουλος και η Λίνα Ιντζεγιάννη, κειμενογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός. 

Παράλληλα η συγγραφέας θα μιλήσει για τη ζωή και τις ιδέες της θρυλικής οικογένειας Μαρξ και για τις τελευταίες μέρες του ζεύγους Λαφαργκ, ενός σπουδαίου ζευγαριού επαναστατών για τους οποίους ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά στις μέρες μας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
Την εκδήλωση υποστηρίζει το βιβλιοπωλείο «Γωνιά του Βιβλίου».(Αγίου Νικολάου 32, Πάτρα, 26221, ΑΧΑΪΑΣ, 2610223688)

Είσοδος Ελεύθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon