Θα Ξαναβρεθούν Μαζί οι Oasis;

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Από την αρχή της χρονιάς είχε αρχίσει η φήμη ότι οι Oasis θα ξαναβρεθούν μαζί και μάλιστα θα είναι headliners στο φετινό Glastonbury. Οι υποστηρικτές αυτής της φήμης, είχαν ως βασικό επιχείρημα ότι φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, Definitely Maybe, και ότι αυτό θα ήταν το γεγονός που θα επέτρεπε στους αγελφούς Gallagher να παραμερίσουν τις μεταξύ τους διαφωνίες και να ξαναβρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή για να γιορτάσουν τα εικοσάχρονά τους στη δισκογραφία. Μαζί φυσικά με κάποιο τεράστιο ποσό που θα διέθεται κάποιος διοργανωτής για μία τέτοια συναυλία. Η φήμη αυτή είχε σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του συγκροτήματος και τους κρατά σε εκγρήγορση τους τελευταίους μήνες. Προχθές η φήμη αυτή έγινε πιο έντονη όταν ο Liam Gallagher ανέφερε στο λογαριασμό του στο twitter το όνομα των Oasis, κάνοντας τους followers να πιστέψουν ότι κάτι ετοιμάζει άμεσα το συγκρότημα από το Manchester. Μάλιστα οι πάντα έτοιμες βρετανικές εταιρείς στηχήματος προσφέρουν τη δυνατότητα στοιχήματος για το αν οι Oasis είναι headliners στο φετινό Glastonburry.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon