"Αναφορά" του Φραντς Κάφκα στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει την Αναφορά του Φρανς Κάφκα από την θεατρική ομάδα Roswitha. Η Αναφορά είναι βασισμένη στο διήγημα Αναφορά σε μια Ακαδημία του Κάφκα και ανεβαίνει στο act 10, 11, 12 και 13 Απριλίου στις 21.30.

Η θεατρική ομάδα Roswitha μετά την παράσταση «Μία Εκδοχή», που παρουσιάστηκε αρχικά στο Συνεργείο και έπειτα στο Θέατρο Φούρνος, στον Ε.Κ.Χ. Νosotros, στο Φεστιβάλ κωμωδίας Ξάνθης και στο Βερολίνο στα πλαίσια του φεστιβάλ KrisenFest, παρουσιάζει την παράσταση «Αναφορά». Έναν μονόλογο βασισμένο στο διήγημα του Φ. Κάφκα «Αναφορά σε μια Ακαδημία». Ένας άλλοτε πίθηκος παρουσιάζει την πορεία της ζωής του: πώς από πίθηκος έγινε άνθρωπος. Το ερώτημα που τίθεται στο κείμενο, διέξοδος ή ελευθερία και το κατά πόσο το άτομο μπορεί το ίδιο να ορίσει τον εαυτό του είναι τα βασικά στοιχεία με τα οποία καταπιάνεται η ομάδα σε αυτήν την παράσταση.

Ταυτότητα Παράστασης

Σκηνοθεσία : Δανάη Σπηλιώτη
Παίζει: Θοδωρής Σκυφτούλης
Φώτα: Αλέκος Γιάνναρος
Σκηνικά : Χριστίνα Αγγελοπούλου
Διάρκεια: 50’
Εισιτήριο: 10 και μειωμένο 8

Μετάφραση πρωτότυπου κειμένου*: Δανάη Σπηλιώτη

Πέμπτη 10/4, Παρασκευή 11/4, Σάββατο 12/ 4 και Κυριακή 13/4 στις 21.30.
Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037

www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon