Παρουσίαση του Straw Dogs magazine στο μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Παρουσίαση του Straw Dogs magazine στο μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα στη Πάτρα:

Την Τετάρτη 9 Απριλίου και ώρα 18:30 το κυπριακό περιοδικό για τις τέχνες Straw Dogs magazine, έρχεται κατευθείαν από την Λευκωσία στο μικροβιβλιοπωλείο Χαραμάδα στην οδό Τσαμαδού 39 και στον πρώτο όροφο.

Το Straw Dogs magazine είναι ένα περιοδικό για τις τέχνες με έδρα του την Λευκωσία. Την ύλη του καλύπτουν κυρίως νέοι καλλιτέχνες από τον χώρο της ποίησης, πεζογραφίας, εικαστικών, φωτογραφίας, comic, και άλλων τεχνών. Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν επίσης μεταφράσεις ποιημάτων, συνεντεύξεις και αφιερώματα σε καλλιτέχνες και είδη τεχνών που δεν είναι και τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό. Έχει κυκλοφορήσει ήδη 4 τεύχη με το τελευταίο του μόλις ένα μήνα πριν.

Το Straw Dogs magazine, έχει ως στόχο να κυκλοφορεί δύο τεύχη το χρόνο με τους τρεις δημιουργούς και υπευθύνους της ύλης του να κρατούν σε υψηλά επίπεδα πέρα από το ποιοτικό περιεχόμενο της ύλης, την εξαιρετική ποιότητα του χαρτιού καθώς και τον σχεδιασμό των σελίδων του.

Το περιοδικό είναι ανοιχτό σε συνεργασίες και παρουσιάσεις δουλειών ενώ επιχειρεί μια καλλιτεχνική γέφυρα μεταξύ Κυπρίων και Ελλήνων δημιουργών. Με στόχο αυτό, το Straw Dogs magazine θα κυκλοφορεί πανελλαδικά σε επιλεγμένους τόπους διανομής ενώ τα τεύχη του θα συνυπάρχουν μιας και σκοπός του περιοδικού είναι να γίνει ένα έντυπο βιβλιοθήκης και αναφοράς που έρχεται απ’ τη Λευκωσία.

Περισσότερα για τα περιεχόμενα των τευχών του περιοδικού στο ιστολόγιο
http://strawdogsmagazine.blogspot.com/

Για το περιοδικό θα μιλήσουν ο εκδότης του Γιάννης Ζελιαναίος (ποιητής) και ο Νεκτάριος Λαμπρόπουλος (εκδότης – ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου)

Επικοινωνία: [email protected]

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon