Big Night Out Party στη Ποικίλη Στοά

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 22 Μαρτίου το Presspop υποδέχεται την Άνοιξη και συνδιοργανώνει μαζί με τους Ανδρέα Μητρέλη, Χρήστο Σωτηρόπουλο και Λεωνίδα Γεράνιο party στο χώρο της Ποικίλης Στοάς. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα τι μουσικές θα ακουστούν, ξέρουμε όμως ότι θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε. Για αυτό αφήστε τη μίζερη χειμωνιάτικη διάθεση στη γκαρνταρόμπα σας, φορέστε ότι πιο ανάλαφρο έχετε και ελάτε στο Big Night Out Party. Πέντε dj καταλαμβάνουν τα decks μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, βάζοντας ότι τους φωτίσει το κεφάλι τους και τους εμπνεύσει η διάθεσή σας.

Special Guests της βραδιάς οι Noise Figures με το υπέροχο περσινό ντεμπούτο τους album.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon