Οι Editors στο Ejekt Festival

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Editors θα επισκεφθούν για άλλη μία φορά τη χώρα μας και αυτό το καλοκαίρι, συμμετέχοντας στο Ejekt Festival, που φέτος γιορτάζει τα δέκα χρόνια του. Το συγκρότημα τα τελευταία χρόνια διανύει πτωτική πορεία με αποκορύφωμα την περσινή τους κυκλοφορία με τίτλο The Weight of Your Love. Η επιλογή των διοργανωτών να επιλέγουν κάθε χρόνο τα ίδια συγκροτήματα, από τη μία δείχνει ατολμία από μέρους τους και επιλέγουν σταθερά τις προηγούμενες επιτυχημένες συνταγές και από την άλλη το μικρό εύρος συγκροτημάτων που ενδιαφέρει και γνωρίζει το κοινό που πηγαίνει στα ελληνικά καλοκαιρινά festival. Οπότε η εξήγηση του φαινομένου αυτού είναι κάπως αν η κότα έκανε το αυγό ή το ανάποδο.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon