Wall of Death την Κυριακή στο Μικρό Πρίγκηπα (16/3)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πέφτει τυχαία το μάτι σου στην αφίσα και νομίζεις ότι σου κάνουν πλάκα. Μετά βλέπεις την εκδήλωση στο facebook αλλά νομίζεις οτι είναι για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη. Και όμως οι Wall of Death εμφανίζονται αυτή την Κυριακή 16/3 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Μικρό Πρίγκηπα.

Οι Wall of Death, ένα δυναμικό τρίο από το Παρίσι έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στον μουσικό κοινό με το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Main Obsession" που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013. Στο δίσκο έκανε παραγωγή ο Brett Orrison που κάνει και παράγωγη στα άλμπουμ των Black Angels. Οι Black Angels βρήκαν κατα κάποιο τρόπο τα παιδιά τους στους Wall of Death αφου και συμμετέχουν στο άλμπουμ τους και περιόδευσαν μαζί τους στην αμερικάνικη τους τουρνέ.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν οι απόλυτα φρέσκοι Γάλλοι έρχονται στην Πάτρα για να μας στοιχειώσουν με heavy psych riffs. Πρόσφατα συμμετείχαν και στην tribute συλλογή για τους Doors με την διασκευή τους στο Light My Fire. Αν λοιπόν ψάχνετε να δείτε πως είναι να πηγαίνεις σε μια συναυλία και να μην κάθεσαι να κουβεντιάζεις με τον διπλανό σου αλλα να νιώσεις τι σημαίνει ροκ εν ρολ δεν έχεις παρά να μην κανονίσεις τίποτα άλλο για την Κυριακή 16/3.

Προπώληση 10€, 8€ (φοιτητικό,ανέργων) Ταμείο στην είσoδο 12€

Facebook | www.facebook.com/Wall-Of-Death 
Website | www.shop.bornbadrecords.net/album/main-obsessions 
Twitter | www.twitter.com/wallofdeathband 
Youtube | http://www.youtube.com/watch?v=lhTL3xgSJeg

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon