Θεατρικό Εργαστήρι στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίου τετράμηνης διάρκειας σε δύο κύκλους:

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους με βάση τον αυτοσχεδιασμό. Ασκήσεις υποκριτικής και θεατρικό παιχνίδι με την ηθοποιό Ελένη Καραμούζη, με σκοπό την ανάπτυξη της φαντασίας και της εξωστρέφειας του παιδιού, παράλληλα με τη διασκέδαση!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

Ασκήσεις υποκριτικής με βάση τον αυτοσχεδιασμό. Θεατρικό παιχνίδι με κίνηση. Το εφηβικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους και θα διαρκέσει τέσσερις μήνες. Με το τέλος του σεμιναρίου, τα παιδιά θα παρουσιάσουν σε γονείς και κοινό όλα όσα διδάχτηκαν τους τελευταίους μήνες, με τη δημιουργία δικής τους παράστασης.

Εργαστήρι υποκριτικής και θεατρική κίνηση

Η σωματική κίνηση και η υποκριτική τέχνη στο σύγχρονο θέατρο. Κύκλος τρίμηνου σεμιναρίου με την ηθοποιό Ελένη Καραμούζη (υποκριτική) και την χορογράφο Τριάδα Παπαγεωργίου (physical theater, κινησιολογία).

1η φάση σεμιναρίου: Υποκριτική, Βασικοί κανόνες υποκριτικής - Διδασκαλία Ρόλου, Αυτοσχεδιασμός.

2η φάση σεμιναρίου: Physical Theater· Κανόνες σωματικού θεάτρου· Κινησιολογία σκηνής· Αυτοσχεδιασμός με κίνηση. Τα μαθήματα θα διδάσκονται από την Ελένη και την Τριάδα ξεχωριστά αλλά και συνδυαστικά, με σκοπό στο τέλος του σεμιναρίου την δημιουργία παράστασης με τους συμμετέχοντες.

Βιογραφικά Σημειώματα Εισηγητριών:

Η Τριάδα Παπαγεωργίου αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή «Ράλλου Μάνου» με το δίπλωμα καθηγήτριας χορού, χορεύτριας και χορογράφου. Έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια, με καθηγητές τους: Diana Goussman,Κωνσταντίνο Ρήγο, Floor Bar με τον Alain Astie, στο ISTD Summer school in Bari 2012 κ.α. Έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (2001-2004) «Γαλάζιο πουλί» Maurice Maeterlinck, «Το σκλαβί» Ξένια Καλογεροπούλου, «Ηλέκτρα» Θεμη Μουμουλίδη.  Το 2013 δημιούργησε την ομάδα σύγχρονου χορού "OROXORO"και παρουσίασε την παράσταση «Nήμα» στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα.

Η Ελένη Καραμούζη είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών «Νέο Ελληνικό Θέατρο Γ.Αρμένη». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Μίρκα Γεμεντζάκη «Ασκήσεις αναπνοής», Δ,Καταλειφό «Υποκριτική», «Κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, κινησιολογία» με την Αμάλια Μπένετ. Συμμετείχε στις παραστάσεις: «Γαμήλιο Εμβατήριο» Ν. Βοσνιάκου, «Μην σκοτώνεις τη μαμά» Θ.Ο.Ε.Π.Π.,  «Αφιέρωμα στον Κ.Π. Καβάφη», Φεστιβάλ Σύμης, «Ιστορία για δύο» F.Ridley  θέατρο act, Πάτρα. Έχει σκηνοθετήσει: «Η αρπαγή της πριγκίπισσας Αιώρας» φεστιβάλ Σύμης, «Μάνα μητέρα μαμά» Κεντρική σκηνή Αργοστολίου, «Ακόλαστες εσπερίδες» Πολύεδρο.

Στο θέατρο act, (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Διάρκεια Σεμιναρίου: Μάρτιος-Μάιος 2014
Από 14 Μαρτίου κάθε Τετάρτη & Παρασκευή 16:00-19:00
Κόστος Σεμιναρίου: 60€ ανά μήνα
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6945799696

 www.act-theater.gr

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon