Σεμινάριο Ορθοφωνίας-Μονωδίας στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει την Κωνσταντίνα Μάντζαρη σε ένα τρίμηνο σεμινάριο Ορθοφωνίας-Μονωδίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται όχι μόνο σε όσους χρησιμοποιούν τη φωνή τους στις εργασιακές τους συνθήκες, (εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές κ.ά.) αλλά και στον καθένα που θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της επικοινωνίας στην καθημερινότητά του.

Το σεμινάριο αποτελείται από τρία μέρη.

1. Αναπνοή
2. Φωνή
3. Μελέτη κειμένου ή τραγουδιού

Στόχος είναι τα κείμενα και η μουσική πάνω στα οποία θα δουλέψουν οι μαθητές να αποτελέσουν μια ενότητα και να παρουσιαστούν στο τέλος της δουλειάς μας. 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Κωνσταντίνα Μάντζαρη γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας, διπλωματούχος Πιάνου και διπλωματούχος Κλασικού Τραγουδιού. Έχει μελετήσει Κλασικό τραγούδι και ορθοφωνία με τις solist Καχραμάνογλου Φώφη , Σαβινοπούλου Χαρά, Τζένη Δριβάλλα , Κορομάντζου Μαρία, Ικεούτσι Μίσα , Mechthild Stamataki και Αθανασία Μπεζούγλη. Έχει μελετήσει Αναγεννησιακό τραγούδι με τη Μηνακούλη Έφη. Τελευταία μελετάει σύγχρονη Μουσική (20ος αιώνας).Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με επαγγελματικά φωνητικά σύνολα στην Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Κίνα. Ως solist έχει συμμετάσχει σε συναυλίες αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής στην Πάτρα (Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006) ,στο Αμερικάνικο Κολλέγιο κ.α. Από το 1998 διδάσκει το μάθημα της Μονωδίας και του πιάνου στο Αττικό Ωδείο. Από το1996 είναι μέλος της χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας υπό την διεύθυνση του μαέστρου  Αντώνη Κοντογεωργίου.

Στο θέατρο act, (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα.)

Διάρκεια Σεμιναρίου: Μάρτιος-Μάιος 2014
Από 11 Μαρτίου κάθε Τρίτη & Σάββατο 17:00-19:00
Κόστος Σεμιναρίου: 70€ ανά μήνα
Πληροφορίες-κρατήσεις: 6975884762
www.act-theater.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon