In The City #09

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Bruce Springsteen τα είπαμε αναλυτικά. Αυτό που δεν αναφέραμε είναι το party που έγινε το ίδιο βράδυ στο baobab. Οι εκδότες της αυτοβιογραφίας τυγχάνει εκτός των άλλων να ασχολούνται και με τα decks και έτσι αφού βρέθηκαν στην Πάτρα είπαν να βρεθούν και πίσω από τη (φιλόξενη) κονσόλα του baobab για να επιλέξουν τις μουσικές που θα ακούσουμε το Σάββατο που μας πέρασε. Έτσι και το Πατρινό κοινό είχε την ευκαιρία να πετύχει τους Λατέρνατιβ εν δράσει. Το κύριο χαρακτηριστικό που έβγαζε το set τους, ήταν η αίσθηση της φρεσκάδας. Αυθεντικές και σύγχρονες επιλογές από ολόκληρο το φάσμα του ανεξάρτητου ήχου, με djs που δείχνουν ότι κατέχουν το υλικό που παίζουν, το έχουν φιλτράρει και το παραδίδουν στο κοινό μαζί με προσεγμένες επιλογές του παρελθόντος  με σκοπό τη διασκέδαση. Έτσι όπως θα έπρεπε να είναι ένα σύγχρονο rock set, χωρίς να μυρίζει ναφθαλίνη, να μην πάσχει από γεροντική άννοια και να μην αναμειγνύεται με κάθε προέλευσης 'ταμπούρλα' και 'ταγάρια'. Δυστυχώς ότι δηλαδή κυριαρχεί στην αντίληψη των περισσότερων χώρων που αυτοπροσδιορίζονται ως 'rock' τα τελευταία χρόνια στη Πάτρα. Έχει χαθεί η νεανική ενέργεια, που πάντοτε αποτελούσε την κινητήριο δύναμη στη rock μουσική, και έχει αντικατασταθεί από μία ψευτογκλαμουριά και δηθενιά που πιο πολύ ταιριάζει σε μπουζουκλερί παρά σε rock χώρους. Αυτό τη κατάσταση μπορούν να την αλλάξουν μόνο οι οπαδοί της rock κουλτούρας, ώστε να μπορούν να ακούν και άλλες φορές set σαν αυτό των Λατέρνατιβ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon