Plisskën Festival 2014: Ανανεωμένο lineup

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tο Plisskën Festival, ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα και ανερχόμενα μουσικά φεστιβάλ της τελευταίας τριετίας (που αναπληρώνει το κενό που άφησε το πρωτοποριακό Synch Festival από το 2010) επιστρέφει φέτος στις 6 & 7 Ιουνίου. Πριν καν ανακοινωθεί κάποιο όνομα τα πιο φτηνά early bird tickets έκαναν...φτερά, όπως συμβαίνει και στα περισσότερα φεστιβάλ του εξωτερικού.

Αυτά λέγαμε όταν είχαν ανακοινωθεί τα πρώτα 3 ονόματα του φεστιβάλ (65daysofstatic, Cooly G, Fink)

Από χθές όμως και με τα ονόματα που ανακοινώθηκαν και συμπληρώσαν το line up, οι διοργανωτές του Plisskën δείχνουν μια διάθεση να ανεβάσουν το (μάλλον) πιο ενδιαφέρον φεστιβάλ της χώρας ένα ακόμα επίπεδο παραπάνω...

Το lineup πλέον διαμορφώνεται ως εξής:

update:

Στα ήδη ανακοινωμένα ονόματα ήρθε σήμερα (4/2) να προστεθεί ένα ακόμα πολύ δυνατό. Οι εκρηκτικοί Fuck Buttons και οι ηλεκτρονικές τους φόρμες είναι το 18ο όνομα του Plisskën Festival. Ακόμα ένας λόγος να το περιμένουμε..

Αναμονή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου όπου και θα έχουμε και το πλήρες line up. Ας θυμηθούμε τι είναι κλεισμένο μέχρι στιγμής:

65daysofstatic (UK)
beGun (ES)
Black Lips (US)
Cooly G (UK)
Crocodiles (US)
D/R/U/G/S (UK)
Damien Jurado (US)
Dirty Beaches (TW)
Eagles For Hands (UK)
Fink (UK)
Girls Against Boys (US)
Lifelike (FR)
Nadia Ksaiba (TN)
Nightmare Air (US)
No Age (US)
Seams (UK)
Soft Moon (US)

Ξεχωρίζουν φυσικά ονόματα όπως οι Girls Against Boys, οι Crocodiles, ο Dirty Beaches, οι Black Lips και οι Soft Moon.

Από το επίσημο account φυσικά ενημερωθήκαμε πως θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες στις 11 Φεβρουαρίου όπου θα διαμορφωθέι πλέον και το πλήρες lineup. Εμείς νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε τα εισιτήρια μας (εδώ) και να αρχίσουμε να στηρίζουμε σε αυτήν την χώρα και κάποιες φρέσκιες ιδέες και ανερχόμενες μπάντες...

Παρακάτω ακούμε και μια playlist με μπάντες από το lineup για να πάρουμε μια πρώτη γεύση:

 

www.plisskenfestival.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon