Κόρε Ύδρο live στον Μικρό Πρίγκηπα (17/1)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένα μοναδικό live με τους ΚΟΡΕ.ΥΔΡΟ την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στην σκηνή του Μικρού Πρίγκηπα.
Επτά χρόνια μετά οι ΚΟΡΕ.ΥΔΡΟ επιστρέφουν στην Πάτρα για μια «αντισυμβατική» ζωντανή εμφάνιση.

Οι Κόρε. Ύδρο. σχηματίστηκαν στην Κέρκυρα το φθινόπωρο του 1993 από τον Παντελή Δημητριάδη και το Γιώργο Αρβανιτάκη μαζί με δύο σχολικούς τους φίλους. Το 1997 ήρθε στο συγκρότημα ο Κωνσταντίνος Αμύγδαλος.
Η προσχώρηση του Αλέξανδρου Μακρή το 2001 αποτέλεσε σημείο αναφοράς για μια νέα αρχή για το συγκρότημα, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα 15 κομμάτια του δίσκου Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2003 από την ιστορική ανεξάρτητη εταιρεία Wipe Out Records σε 515 αντίτυπα και έγινε δεκτός με ενθουσιώδεις κριτικές από τον εγχώριο μουσικό τύπο. Ο δεύτερος κανονικός δίσκος των Κόρε. Ύδρο. Φτηνή Ποπ για την Ελίτ, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2006 από την ΕΜΙ (υπό το label της Capitol). Ο δίσκος γνώρισε σε πρώτο χρόνο πρωτοφανή κριτική αποδοχή αλλά και απρόσμενη εμπορική επιτυχία, φτάνοντας ως το #21 του επίσημου ελληνικού album chart της IFPI, με το τραγούδι «Όχι πια Έρωτες» να απολαμβάνει εξαιρετικό ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό airplay. Ο τρίτος επίσημος δίσκος των Κόρε. Ύδρο. Όλη η Αλήθεια για τα Παιδιά του '78 κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2009 σε CD από την Capitol/EMI και τον Ιούλιο σε συλλεκτικό διπλό LP από την Inner Ear και γνώρισε ευρεία κριτική αποδοχή.
Μετά από τρία χρόνια απόλυτης σιωπής, οι Κόρε. Ύδρο. επανήλθαν με τον δίσκο Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό [04.2013].

Info:
Μικρός Πρίγκηπας, Ρήγα Φεραίου 150
Παρασκευή 17 Ιανουαρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Προπώληση Εισιτηρίων προς 10€, φοιτητικό-ανέργων προς 8€, είσοδος στην πόρτα 13€
Σημεία Προπώλησης: Musical, Discover, City Cafe, Music Station, Ευοί Ευάν,
Oro Antico

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon