Οι Black Rebel Motorcycle Club σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πριν από λίγες μέρες η Detox Events (Ejekt Festival) με μια λιτή ανακοίνωση στο λογαριασμό της στο facebook, επιβεβαίωνε και επίσημα την επίσκεψη των Black Rebel Motorcycle Club στην Ελλάδα το Μάρτιο.

Από το σχετικό ποστ, έγινε και ο σχετικός χαμός στα social media αφού οι B.R.M.C. έχουν αρκετά φανατικό κοινό στην Ελλάδα. Εμείς μετα την σχετική ανακοίνωση του τιμήσαμε και στην στήλη Weekend Albums, ακούγοντας το Σαββατοκύριακο τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο (αγαπημένος για πολλούς).

Πλέον έχουμε και αναλυτικές πληροφορίες, συγκεκριμένα οι Black Rebel Motorcycle Club θα εμφανιστούν για 2 συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις παρακάτω ημερομηνίες:

4 Μαρτίου, Αθήνα, ACRO (Ιερά Οδός 7-11)
5 Μαρτίου, Θεσσαλονίκη, Principal (Μύλος)

Εισιτήρια
Προπώληση: 23 Ευρώ (200 εισιτήρια για κάθε συναυλία), 25 Ευρώ στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots και από 20/12 στο Tickethouse Θεσσαλονίκης
Ταμείο: 28 Ευρώ
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr και 2109636485 (καθημερινά 12.00-17.00)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon