Νέο βίντεοκλιπ: Daft Punk - Instant Crush (ft. Julian Casablancas)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Random Access Memories των Daft Punk αποτελεί και αυτό ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άλμπουμ της χρονιάς. Εντάξει η αλήθεια είναι ότι το Get Lucky βαρεθήκαμε να το ακούμε ξανά και ξανά, παντού και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σε μπαρ, ραδιόφωνα και οπουδήποτε αλλού. (Χαρακτηριστικά θυμάμαι να μπαίνω στο αυτοκίνητο περί της 5-6 πρωινής μετά από ξενύχτι να ανοίγω το ραδιόφωνο και να πέφτω στο Get Lucky - αλήθεια γιατί;) Πέρα όμως από αυτό το γεγονός και το ανελέητο spam που υποστήκαμε με το συγκεκριμένο track, ο υπόλοιπος δίσκος εξακολουθεί να μας αρέσει πολύ και να αποπνέει μια groovy διάθεση που μας κάνει να προετοιμαζόμαστε για πάρτυ και χορευτικές πιρουέτες.

Ένα από αυτά τα singles είναι και το Instant Crush με τον Julian Casablancas των Strokes στα φωνητικά (και ποιον δεν χρησιμοποίησαν σε αυτό το άλμπουμ). Πριν από λίγες μέρες απέκτησε και αυτό το δικό του βίντεοκλιπ εμπνευσμένο από τον 'Μολυβένιο Στρατιώτη'.

Απολαμβάνουμε αυτήν την φορά οπτικοακουστικά το Instant Crush:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon