Προβολή: «Το Πείραμα» (Das Experiment) του Όλιβερ Χίρσμπιγκελ (2001)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ταινία της Κυριακής:

Δείτε στο PressPop.Tv το "Πείραμα" του Όλιβερ Χίρσμπιγκελ, ένα συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό κοινωνικό θρίλερ που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα στο ψυχολογικό «πείραμα» που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ το 1971, γνωστό και ως Stanford Prison Experiment.

Υπόθεση:
Βασισμένο, λοιπόν, σε αυτό η ταινία ξεκινάει σαν ένα πείραμα μεταξύ 20 ανδρών, αγνώστων μεταξύ τους, που τους ζητάτε να ζήσουν 2 εβδομάδες σε περιβάλλον φυλάκισης, με σκοπό την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσα σε αυτό και με αντάλλαγμα $ 2.000. Από αυτούς 8 γίνονται φύλακες και 12 κρατούμενοι. Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ κρατουμένων και φυλάκων, πειράματος και πραγματικότητας, ηθικής και διαφθοράς γρήγορα εξαφανίζεται και τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου...

*Οι ελληνικοί υπότιτλοι επιλέγονται από το δεύτερο εικονίδιο κάτω δεξία (Captions)

Imdb

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon