Νέο album κυκλοφορούν οι Kaiser Chiefs

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις 31 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει ο πέμπτος δίσκος των Kaiser Chiefs, με τίτλο Education, Education, Education & War. Η μπάντα από το Leeds της Αγγλίας είχε κάνει θεαματική είσοδο στη δισκογραφία το 2005 με την κυκλοφορία του Employment. Ένας δίσκος που ακούστηκε πολύ και τοποθέτησε το συγκρότημα ως ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα της γενιάς του. Το Employment ήταν ένας δίσκος που στηρίζονταν σε κλασσικές φόρμες βρετανικής pop, δοσμένη με τη νεανική ορμή των δημιουργών του. Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και οι Kaiser Chiefs έχουν κυκλοφορήσει άλλους τρεις δίσκους που φλέρταραν επικίνδυνα με τη μετριότητα. Οπότε ελπίζουμε η νέα τους δουλειά να έχει κάτι καινούριο να προσφέρει και να μην χρειαστεί να τους καληνυχτήσουμε οριστικά.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon