Και η Kim Shattuck Εγκατέλειψε τους Pixies

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από τους Pixies η Kim Deal, βασικό μέλος του συγκροτήματος όλα αυτά τα χρόνια. Προκειμένου το συγκρότημα να μπορεί να πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις προσελήφθη στη θέση της η μπασίστρια και συνονόματή της Kim Shattuck, γνωστή από τη θητεία της στους Muffs. Όμως η θητεία της στο κορυφαίο alternative συγκρότημα κράτησε ελάχιστους μήνες, μιας και η ίδια ανακοίνωσε μέσω facebook ότι δεν είναι πια μέλος των Pixies. Πλέον η μπάντα καλείται να καλύψει  τη θέση του μπάσου που έμεινε ορφανή για δεύτερη φορά μέσα στο 2013. Μάλλον η σκιά της Kim Deal είναι βαριά για κάθε επίδοξο αντικαταστάτη...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon