4AD Sessions: Camera Obscura

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Την pure indie pop των Camera Obscura την έχουν αγαπήσει όσοι μεγάλωσαν με indie μπάντες της δεκαετίας του '80 (Felt, Smiths και άλλα πολλά) και με την ποπ των 60's και τους Beach Boys. To ίδιο την αγαπήσαμε και εμείς την τελευταία δεκαετία, καθώς κάθε δίσκος των Σκωτσέζων αποτελούσε μια εξαιρετική ποπ αφήγηση, γεμάτη λάμψη, συναίσθημα και ρομαντισμό. Στις αρχές του φθινοπώρου ακούσαμε και παρουσιάσαμε τον πέμπτο κατά σειρά δίσκο της ποπ παρέας από την Γλασκώβη. Desire Lines o τίτλος αυτού και στην δισκοθήκη μας προστέθηκε ένα ακόμα κεφάλαιο λαμπερής Σκωτσέζικης ποπ (που έχει μια μεγάλη παράδοση σε αυτό, αρκεί να υπενθυμίσουμε τους Belle & Sebastian)

Εκτός από τον καινούριο δίσκο οι Camera Obscura έχουν να μας προσφέρουν και μια ζωντανή εμφάνιση/ηχογράφηση στα πλαίσια του 4AD Sessions (από την 4AD κυκλοφόρησε και το Desire Lines)

To 4AD Sessions των Camera Obscura γυρίστηκε στην Γλασκώση (που αλλού!) και συγκεκριμένα στο Tron Theatre

Περιέχει τα Break It To You Gently, Desire Lines, Every Weekday, New Year's Resolution και Fifth In Line To The Throne, όλα από τον καινούριο δίσκο:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon