Τα φώτα στο βάθος: Παρουσίαση του βιβλίου της blogger Niemands Rose

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο Bar – πολυχώρο ghetto

Η ομάδα πολιτισμού & επικοινωνίας AREA 51, το βιβλιοπωλείο discover, παρουσιάζουν το βιβλίο της blogger Niemands Rose "Τα φώτα στο βάθος. Αφηγήσεις μικρού μήκους" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Απόπειρα.

Το βιβλίο "Τα φώτα στο βάθος. Αφηγήσεις μικρού μήκους"  είναι μια επιλογή 38 κειμένων που δημοσιεύτηκαν στο blog της Niemands Rose από το 2007 μέχρι τις μέρες μας και βρίσκεται ήδη στην τρίτη του έκδοση

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Γκιούλος, συγγραφέας, Σωτήρης Βλάχος, μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και Έλενα Καρανικολού, blogger Missy Merida, via Skype

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο bar - πολυχώρο ghetto (Ευμήλου 8, πίσω από τον σταθμό του ΟΣΕ Αγ. Ανδρέα).

Η συγγραφέας γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Έχει συνεργαστεί με διάφορες εφημερίδες και περιοδικές εκδόσεις (την Ελευθεροτυπία, την Αυγή και τα "Ενθέματα", το "Μπαχάρ" κ.ά.) ενώ κείμενά της περιλαμβάνονται στο συλλογικό έργο "Ανθολόγιον Ιστολόγιον" (ψηφιακή έκδοση, 2012). Διατηρεί από το 2007 το μπλογκ "Του κανενός το ρόδο".

Το ψευδώνυμο Niemands Rose προέρχεται από την ποιητική συλλογή Die Niemandsrose” του Πάουλ Τσέλαν, ή στα ελληνικά "Του κανενός το ρόδο".

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon