Καινούργιος δίσκος από τον Beck

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Beck θα κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο με τίτλο Morning Phase τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Μιλώντας ο ίδιος για την επερχόμενη κυκλοφορία του, είπε πως συμμετέχουν πολλοί από τους μουσικούς που ηχογράφησαν μαζί του το Sea Change του 2002. Όσον αφορά το ηχητικό κομμάτι, κάτι που συνήθως δεν είναι προβλέψιμο στους δίσκους του Beck, αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά, θα κινείται σε folk pop μονοπάτια, μιας και τελευταία ακούει πολύ Byrds, Neil Young, Gram Parsons κ.α. Στο δίσκο θα υπάρχουν και τρία κομμάτια που ηχογραφήθηκαν στο studio του Jack White στο Nashville. Ο Beck όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε κυκλοφορίες που πάντα διέθεταν κάποια ποιοτικά standards ανεξάρτητα από το ηχητικό ύφος του κάθε δίσκου. Επίσης είναι ένας καλλιτέχνης που ποτέ δεν αναπαυόταν στα επιτεύγματά του, αλλά συνεχώς αναζητούσε κάτι καινούργιο και διαφορετικό να παρουσιάσει, εξερευνώντας τα δικά του όρια δημιουργίας. Οπότε προφανώς αναμένουμε το Morning Phase με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τελικά καθόλου άσχημα δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα για έναν καλλιτέχνη που έγινε γνωστός με ένα κομμάτι που λέγονταν Loser.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon