Οι Flaming Lips διασκευάζουν Stone Roses

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Flaming Lips με αφορμή την ημέρα της μουσικής, που είναι στις 29 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν την δικιά τους εκδοχή για τον πρώτο δίσκο των Stone Roses. To The Stones Roses κυκλοφόρησε το 1989 και αποτέλεσε δίσκο-ορόσημο για τη σκηνή του Madchester. Ο συνδυασμός του indie ήχου με ένα groovy feeling βρίσκονταν σε τέλεια ισορροπία και οι Stone Roses από τη μία μέρα στην άλλη έγιναν τα αγαπημένα παιδιά τόσο του μουσικού τύπου όσο και των indie kids. Σχεδόν εικοσιπέντε χρόνια χρόνια μετά ένα άλλο σπουδαίο συγκρότημα, οι Flaming Lips, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους διασκευάζοντας έναν τόσο σημαντικό δίσκο. Βέβαια οι Flaming Lips δεν είναι πρωτάρηδες σε τέτοια εγχειρήματα, αφού μερικά χρόνια πριν είχαν κάνει ακριβώς το ίδιο για το Dark Side Of The Moon των Pink Floyd. Στο δίσκο θα συμμετέχουν μέλη των Foxygen, Polica, Spaceface, White Dwarfs κ.α. Το παρελθόν των Flaming Lips, σε συνδυασμό με τη τρέλα που αποδεδειγμένα κουβαλούν, μας κάνουν να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon