Η τριπλή υποψηφιότητα του Σταύρου Γασπαράτου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Πατρινός συνθέτης Σταύρος Γασπαράτος είναι υποψήφιος στα θεατρικά βραβεία κοινού 2013 του περιοδικού Αθηνόραμα, στη κατηγορία μουσικής σύνθεσης. Μάλιστα η υποψηφιότητά του είναι τριπλή μιας και έχουν επιλεγεί τρεις διαφορετικές παραστάσεις όπου έχει γράψει τη μουσική. Οι παραστάσεις με τις οποίες διεκδικεί το βραβείο κοινού είναι οι α) Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν, β) Οι Θεατές και γ) Η Αγία Ιωάννη των Σφαγείων. Ο Σταύρος Γασπαράτος έχει ασχοληθεί με μεγάλη επιτυχία με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε ορισμένες από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων.

Όλες οι υποψηφιότητες για τη κατηγορία Μουσική Σύνθεση των φετινών θεατρικών βραβείων:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΑΣ:  LA NONNA
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ: Η ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ: Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΤΣΟΥΑΝ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ: ΘΕΑΤΕΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ: ΕΥΡΥΔΙΚΗ
ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ: ΚΙΕΒΟ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: ΓΚΟΛΦΩ

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon