Rock and Roll Heart: Ένα Ντοκιμαντερ για τον Lou Reed (1998)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Για την μεγάλη απώλεια που συνιστά ο θάνατος του Lou Reed τα είπαμε χθές. Μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά τα δυσάρεστα νέα και ο μουσικός κόσμος φαίνεται να μην συνέλθει ακόμα. Συνεχίζοντας να αφιερώνουμε άρθρα και στήλες στον αγαπημένο μας Lou σήμερα κάνουμε μια ειδική προβολή στο PressPop.Tv. To ντοκιμαντέρ Rock and Roll Heart από την σειρά American Masters, πήρε το όνομα του από το ομώνυμο έβδομο προσωπικό άλμπουμ του Lou Reed και αποτυπώνει την πορεία του από τα 60's και τους Velvet Underground μέχρι την δεκαετία του '90 και την εξίσου πλούσια προσωπική του καλλιτεχνική ζωή. Προβλήθηκε το 1998 στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance και μεταξύ άλλων μιλάνε για αυτόν οι David Bowie, John Cale, Patti Smith, Thurston Moore, David Byrne, Jim Carroll, Maureen Tucker, Suzanne Vega, Dave Stewart and Philip Glass. 

Σκηνοθεσία: Timothy Greenfield-Sanders

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon