Aκούμε: Ολόκληρο το νέο άλμπουμ των Cut Copy [Free Your Mind]

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Αυστραλοί Cut Copy, καθιερώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην electro-synth pop μουσική σκηνή με το προ διετίας άλμπουμ ZonoscopeΦέτος επιστρέφουν με την τέταρτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Free Your Mind που κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Νοεμβρίου από την Modular Recordings και αποτελεί φόρο τιμής στα δύο “καλοκαίρια της αγάπης” (1967 και 1988-89). Μέχρι στιγμής είχαμε ακούσει το ομώνυμο πρώτο single μαζί με το βίντεοκλιπ σε σκηνοθεσία του Christopher Hill, ενώ από σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Modular διέθεσαν για ακρόαση ολόκληρο το άλμπουμ μέσω stream. Το ακούμε παρακάτω και θυμόμαστε και το βίντεοκλιπ του Free Your Mind:

 

Cut Copy - Free Your Mind (Official Video)

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon