Προβολή: Όλα Είναι Δρόμος του Παντελή Βούλγαρη (1998) [Full Movie]

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η πρόταση του PressPop.Tv για την ταινία της Κυριακής είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του '90. Όλα Είναι Δρόμος σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη με τους Γιώργο Αρμένη, Θανάση Βέγγο και Δημήτρη Καταλειφό να πρωταγωνιστούν σε τρεις ιστορίες με ένα κοινό παρονομαστή:

- Ένας αρχαιολόγος μετά από μια πρόσφατη ανακάλυψη, αναζητά τους φίλους και συναδέλφους του γιού του που αυτοκτόνησε στο στρατό πριν από ένα χρόνο.
- Μια ομάδα ορνιθολόγων πηγαίνει στο Δέλτα του Έβρου για να παρατηρήσουν την τελευταία νανόχηνα που έχει καταφύγει στο ποτάμι, με τη βοήθεια ενός ηλικιωμένου θηροφύλακα.
- Ένας μεσήλικας εργοστασιάρχης καταφεύγει στα μπουζούκια της επαρχίας και πίνει για να ξεχάσει καθώς η σύζυγός του πήρε τα δυο μικρά παιδιά τους και τον εγκατέλειψε.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon