Revenge: Και η εκδίκηση καλά κρατεί

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H Emily Thorne έκανε την είσοδό της στη ζωή μας πριν περίπου 2 χρόνια, το 2011. Το πολύ όμορφο κορίτσι με την ψυχρότητα στο βλέμμα εγκαθίσταται στα Hamptons έχοντας ως μοναδικό στόχο να εκδικηθεί και να τιμωρήσει την οικογένεια που κατέστρεψε τον πατέρα της, τον κατηγόρησε ψευδώς για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια, τον οδήγησε στη φυλακή και κατόπιν στο θάνατο. Έχοντας επανέλθει με νέα ταυτότητα  σαν κάλυψη και συνεργαζόμενη με τον πιστό της φίλο και δισεκατομμυριούχο Nolan Ross θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει, αδιαφορώντας σε αρκετές περιπτώσεις για τις συνέπειες των πράξεων της. Πολυάριθμες οι παράπλευρες απώλειες καθόλη τη διάρκεια της σειράς.

Ο Nolan Ross αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες φιγούρες της σειράς αυτής. Είναι αυτό που λέμε η επιτομή του στυλ, με συνδυασμούς που κάθε άντρας που έχει μια κάποια καλή σχέση με τη μόδα θα ζήλευε. Ιδιαίτερα ευφυής και άριστος γνώστης  του hacking, έχει πρόσβαση στα πάντα κυριολεκτικά. Από λογαριασμούς τραπεζών μέχρι συστήματα παρακολούθησης. Πολυεργαλείο με άλλα λόγια.

Και φυσικά σαν κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, θέτει το κορίτσι μας μεταξύ όχι δύο αλλά τριών αντρών. Ούτε καν τρίγωνο. Από τη μία ο Jack Porter, έρωτας από τα παιδικά της χρόνια, ο ορισμός του καλού και συναισθηματικού παιδιού (τόσο που μερικές φορές φτάνει να μας κουράζει ομολογώ) που αγνοεί την πραγματική της ταυτότητα και δυσκολεύεται να κατανοήσει τις κινήσεις της. Από την άλλη ο Daniel Grayson, ο γιος των «κακών», αρκετά κακομαθημένος, παιδί της μαμάς-Victoria την ερωτεύεται από την πρώτη στιγμή. Και τέλος φυσικά ο αγαπημένος μας Eiden Μathis με την ιδιαιτέρως γοητευτική βρετανική προφορά είναι και ο μόνος που γνωρίζει τα πάντα για την πρωταγωνίστριά μας και την βοηθάει στην εκτέλεση όλων των εκδικητικών σχεδίων της.

Ο 3ος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό abc πριν από μερικές εβδομάδες. (Εάν δεν έχετε δει τη σειρά μη συνεχίσετε να διαβάζετε). Και η εκδίκηση καλά κρατεί. Με τον Jack όμως να γνωρίζει πλέον την αλήθεια και να πιέζει την Εmily να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά, την ίδια ώρα που αυτή ετοιμάζει το «γάμο» της με τον Grayson Junior. Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία τη συνέχεια καθώς όπως είδαμε και στο trailer η μέρα του γάμου θα είναι άκρως επεισοδιακή.

Και ναι προφανώς μπορεί συνολικά να είναι μια σειρά που δεν φτάνει τις αντίστοιχες τύπου Breaking Bad, Homeland, Dexter κλπ, αλλά έχει κάτι το εθιστικό και σε τραβάει. Ενδιαφέρον σενάριο, ωραίες τοποθεσίες, υπέροχες στυλιστικές και ενδυματολογικές επιλογές,  ε και φυσικά μια μικρή-μικρή δόση σαπουνόπερας που καλώς ή κακώς είναι guilty pleasure. Tι να λέμε τώρα; 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon