Η δισκογραφία των Abbie Gale σε βινύλιο από την Inner Ear

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Abbie Gale κυκλοφορούν και τους τρεις δίσκους τους σε βινύλιο από την Inner Ear. Δισκογραφικά παρουσιάστηκαν το 2005 με το Family Life, που αρχικά κυκλοφόρησε από την Vacant Records και αργότερα με νέο master και εξώφυλλο από την Inner Ear. To Family Life ήταν μία ευγενική pop δουλειά, όπου το συγκρότημα δείχνει επηρεασμένο από τις κυκλοφορίες της Sarah Records και εν γένει της ανεξάρτητης μελαγχολικής βρετανικής pop των late 80s προς early 90s. To 2007 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος τους με τον απλό τίτλο 2, που αποτελεί και την πρώτη κυκλοφορία της δισκογραφικής Inner Ear. Το 2 είναι πιο πολυσυλλεκτικός δίσκος από τον προκατοχό του και σίγουρα αποτέλεσε ένα βήμα μπροστά για την μπάντα. Σε αυτόν οι pop ευαισθησίες μπλέκονται με κιθαριστικούς πειραματισμούς, ενώ και η Evira δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας αποδεικνύωντας ότι δικαίως θεωρείται μία από τις καλύτερες φωνές στον ανεξάρτητο χώρο στην Ελλάδα. To 2010 κυκλοφορούν τον τρίτο και τελευταίο μέχρι σήμερα δίσκο τους, το No Inspiration. Εδώ το συγκρότημα αποφασίζει να κυκλοφορήσει μία δουλειά που δεν σε κατακτά άμεσα αλλά θέλει τον χρόνο της. Ενώ απουσιάζουν τα προφανή singles, που πάντα λειτουργούν σαν κράχτες σε κάθε pop δίσκο που σέβεται τον εαυτό του, το No Inspiration κερδίζει τον ακροατή του με τις στιβαρές συνθέσεις του και με ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες κιθάρες που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ από ελληνικό συγκρότημα. Απλά θέλει αρκετές ακροάσεις έως ότου αποκαλύψει τις αρετές του.

Η επανακυκλοφορία της δισκογραφίας των Abbie Gale σε βινύλιο δείχνει την διαχρονικότητα της μπάντας και ελπίζουμε να αποτελεί και ένα ζέσταμα πριν την κυκλοφορία της επόμενης δουλειάς τους.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon