Συλλεκτική κυκλοφορία από τους The Jesus and Mary Chain

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι The Jesus and Mary Chain αποτέλεσαν ένα από τα συγκροτήματα τοτέμ του ανεξάρτητου ήχου των 80ς. Πρωτοπόροι του shoegaze ήχου, συνδύασαν ιδανικά τον κιθαριστικό θόρυβο με τις pop μελωδίες. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο ήχος τους μοιάζει με τους Beach Boys να παίζουν υπό τη επήρεια speed. Στις 2 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί συλλεκτικό κουτί που περιέχει 11 βινύλια της σπουδαίας σκωτσέζικης μπάντας. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι έξι studio δίσκοι των Jesus and Mary Chain, ζωντανά ηχογραφημένο υλικό και αρκετά b-sides από τη  πολύχρονη πορεία τους.

Αναλυτικά η δισκογραφία των Jesus and Mary Chain

1985 Psychocandy

1987 Darklands

1989 Automatic

1992 Honey's Dead

1994 Stoned and Dethroned

1998 Munki

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon