Όταν η μόδα μπερδεύεται με τη μουσική

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένας μύθος λέει πως κάθε φορά που μια μεγάλη συνεργασία μόδας είναι στα σκαριά, η ντουλάπα ενός φασιονίστα χαμογελάει. Σε αυτή την περίπτωση οι υπεύθυνοι γι’αυτά τα χαμόγελα είναι η σχεδιάστρια Anne Sofie Madsen γνωστή για την πιο υψηλής ραπτικής αντίληψη στα ready to wear σχέδιά της και η μουσικός της indie σκηνής Oh Land. Οι δυο τους ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια συλλογή για την Oh Land, που θα παρουσιαστεί στην περιοδία της “Wishbone”. Η έμπνευση ήρθε μέσα από έναν κατααιγισμό ιδεών και εικόνων, που τελικά επικεντρώθηκαν σε μια κάπως παράδοξη φράση “μπαλαρίνα αστροναύτης” αλλά και στην ταινία ψαλιδοχέρης. Κάπου ενδιάμεσα σε εσώρουχα και γλυπτά βρίσκεται η συλλογή που θα δούμε να φοράει η Oh Land στην περιοδεία της στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon