Οι Tρεις Mέρες του Κόνδορα του Σίντνεϊ Πόλακ (1975) [Full Movie & Greek Subs]

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η πρόταση του presspop.tv για την ταινία της Κυριακής, σήμερα είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά κατασκοπευτικά-πολιτικά θρίλερ της δεκαετίας του '70. Ο master του είδους Σίντνεϊ Πόλακ σκηνοθετεί ένα εξαιρετικό πολιτικό φιλμ που καταπιάνεται με την διαφθορά της εποχής στο πολιτικό σύστημα και τις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. 

Υπόθεση:
Ο ερευνητής της CIA (Robert Redford) ανακαλύπτοντας τυχαία κάποιες «ατασθαλίες» μέσα στην υπηρεσία, όπου και εργάζεται, βρίσκεται εκτεθειμένος σε θανάσιμους κινδύνους. Οι συνεργάτες του δολοφονούνται κατα την διάρκεια ολιγόλεπτης απουσίας του απο την δουλειά. Ο ίδιος πανικόβλητος συνειδητοποιώντας την κρισιμότητα της κατάστασης προβαίνει σε μια σειρά κινήσεων (τόσο σπασμωδικών όσο και μελετημένων) στην προσπάθεια του να αποκαλύψει την συνομωσία, πριν τον εντοπίσουν οι διώκτες του. Παράλληλα, πλέκεται και το σύντομο ειδύλλιο μεταξύ του Τζόζεφ και μιας γοητευκής «αιθέριας» (Faye Dunaway) ύπαρξης.


Για καλύτερη ποιότητα εικόνας επιλέγουμε στο quality (πάνω δεξία) 480p
Σκηνοθεσία: Sydney Pollack
Πρωταγωνιστούν: Robert Redford (Turner), Faye Dunaway (Kathy), Cliff Robertson (Higgins), Max von Sydow (Joubert), John Houseman (Wabash), Addison Powell (Atwood), Michael Kane (Wicks), Walter McGinn (Sam Barber), Hank Garrett (Assassin), Tina Chen, Don McHenry, Michael B. Miller, Jess Osuna, Dino Narizzano, Helen Stenborg, Patrick Gorman, Carlin Glynn.
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon