Στις 17 Οκτωβρίου κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία του Morrissey

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Στις 17 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Stephen Patrick Morrissey απο τον εκδοτικό οίκο Penguin Classics. Η αυτοβιογραφία του αναφέρεται στα δύσκολα παιδικά χρόνια του Morrissey στο Manchester, στη μεγάλη του αγάπη για τη λογοτεχνία και την ποίηση, εστιάζει στη περίοδο που ο Morrissey ήταν ο τραγουδιστής, στιχουργός και ηγέτης των The Smiths, αλλά και στη μετέπειτα solo πορεία του. Αυτό που απομένει να δούμε είναι το τι θα αναφέρει ο ίδιος για τη πολυσυζητημένη προσωπική του ζωή, η οποία ανέκαθεν αποτελούσε αντικείμενο έρευνας των Βρετανικών εφημερίδων. Οι Smiths αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής με απολύτως αφοσιωμένους fans αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Η επιρροή τους στην εξέλιξη της rock και pop κουλτούρας είναι αναμφισβήτητη, με πολλούς μεταγενέστερους καλλιτέχνες να δηλώνουν θαυμαστές τους. Η προσωπικότητα του Morrissey είναι τέτοια που από την πρώτη στιγμή που του δόθηκε δημοσιότητα ανέπτυξε μία έντονη σχέση με τα ΜΜΕ. Το μυστήριο, που και ο ίδιος διόγκωνε με διφορούμενες δηλώσεις, για τη προσωπική του ζωή, η απέχθειά του προς τη βασιλική οικογένεια και τη Μάργκαρετ Θάτσερ, η αποστροφή του στη κατανάλωση κρέατος και πολλά ακόμα έδιναν συνεχώς τροφή στα μέσα για να ασχολούνται μαζί του. Το σημαντικότερο βέβαια ήταν ότι ο Morrissey έχει γράψει ορισμένους από τους πιο ενδιαφέροντες στίχους που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ και η σχέση ζωής που δημιούργησε με τους θαυμαστές του. Τα υπόλοιπα αφού διαβάσουμε το βιβλίο.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon