Το Ροκ ημερολόγιο του Hedi Slimane

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ξαφνική αλλαγή πίσω από τα ρούχα της Saint Laurent τα τελευταία 2 χρόνια οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν τον άνθρωπο, που ονομάζεται Hedi Slimane. Είτε δούλευε στην Dior Homme, είτε στην Saint Laurent Homme, το αποτέλεσμα ήταν κοινό, μεγάλη αναγνώριση από το νεανικό grunge κοινό και φυσικά μεγάλες οικονομικές απολαβές. 

Αντίθετα από πολλούς σχεδιαστές, ο Slimane, δεν εμπνέεται από κάποιο άσχετο, παροδικό γεγονός, αλλά από μια σειρά ιστοριών που έχει ζήσει στην Rock n’ Roll ζωή του στην Καλιφόρνια. Η μουσική και πιο συγκεκριμένα η ροκ μουσική, έχει μεγάλο απόηχο στις δημιουργίες του και αυτό φαινεται.

Έχοντας δουλέψει με Lady Gaga, Daft Punk, Phoenix, Sky Ferreira και Pete Doherty έχει δημιουργήσει ένα κύκλο επαφών που συμπεριλαμβάνει και στο ημερολόγιο του. Το ημερολόγιο αντιπροσωπεύει τέλεια την αισθητική και την οπτική του Slimane, γραφική και ωμή. Μέσα θα βρείτε και μια φωτογραφία της Amy Winehouse από το 2007 που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σκληρής Rock n’ Roll νοοτροπίας. 

Εκτός από το να σχεδιάζει τη νέα συλλογή του o Slimane, επιμελήθηκε editorial του T Magazine , ντύνοντας τον Justin Timberlake, ενώ τα προηγούμενα show του είχαν πρωταγωνιστές τους Daft Punk και φυσικά οι Anna Wintour, Kate Moss και Kirsten Dunst κάθονταν στις πρώτες σειρές για να παρακολουθήσουν το υπερθέαμα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon