Here Comes The Night Time: τo show των Arcade Fire στο NBC [3 νέα κομμάτια]

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η νέα σεζόν του Saturday Night Live ξεκίνησε με τους Arcade Fire να παίζουν ζωντανά το Reflektor (που τον τελευταίο καιρό ακούμε στο repeat) αλλά και το "Afterlife" που ακούστηκε για πρώτη φορά (δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο από το youtube στην χώρα μας).

Στην συνέχεια το NBC διέθεσε στους Καναδούς μισή ώρα για να γυρίσουν ένα special show περίπου 20 λεπτών σε σκηνοθεσία του Roman Coppola, όπου εμφανίζονται να παίζουν ζωντανά σε ένα disco σκηνικό που παραπέμπει στα 80's. Κατά την διάρκεια του show οι Arcade Fire παίζουν ακόμα τρία νέα κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο, τα “Here Comes The Night Time”, “Normal People” και “We Exist”. Στο πάρτυ στο στούντιο του NBC επίσης εμφανίζονται οι Bono, Rainn Wilson, Ben Stiller, Michael Cera, James Franco, Aziz Ansari, Eric Wareheim, Bill Hader και Zach Galifianakis. Το απολαμβάνουμε παρακάτω, ενώ στο τέλος βρίσκουμε και ένα link που έδωσαν για δωρεάν download των νεών κομματιών:

Download this

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon