Ο Krist Novoselic επιστρέφει στην ενεργό δράση

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Krist Nοvoselic, ο μπασίστας των Nirvana επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από μεγάλο διάστημα, αφού θα συμμετάσχει στον νέο δίσκο των Modest Mouse. Ο Novoselic μετά την αυτοκτονία του Kurt Cobain το 1994 και την αναπόφευκτη διάλυση των Nirvana, είχε ελάχιστη παρουσία στα μουσικά δρώμενα. Σποραδικές δισκογραφικές συμμετοχές και ζωντανές εμφανίσεις, κυρίως επετειακού χαρακτήρα, αποτελούσαν την ενασχόλησή του με το χώρο. Παρόλα αυτά οι Modest Mouse δεν πτοήθηκαν και θα έχουν άλλη μία ιστορική προσωπικότητα σε δίσκο τους μετά την προ λιγο ετών συνεργασία τους με τον Johnny Marr.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon