"7" το νέο άλμπουμ του Σταύρου Γασπαράτου - ακούμε το "Buzz"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas
Μετά το εξαιρετικό Rehearsals του 2008, που ήταν ένα άλμπουμ με επιλογές από θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ο Σταύρος Γασπαράτος επιστρέφει με νέο δίσκο. Το "7" κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου από την Γερμανική Ad Noiseam, ενώ μέχρι τότε υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας σε ηλεκτρονική μορφή ή σε CD, μέσω Pre Order σε πολύ χαμηλή τιμή (ως τις 29/9). Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ad Noiseam (www.adnoiseam.net/adn170). Εμείς παρακάτω ακούμε το Buzz και προετοιμαζόμαστε για την νέα του δουλειά, ενώ θυμόμαστε και το Rehearsals ακούγοντας το υπέροχο "Spot" που κλείνει ιδανικά τον δίσκο.
 
 

 

Reahearsals - Spot [Από το "Ου Ποιήσεις Εαυτώ Είδωλον..", Εθνικό Θέατρο, Πειραματική Σκηνή, Χειμώνας 2007]

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon