Νέο trailer για την "Zωή της Αντέλ" χωρίς λόγια (αλλά με μουσική υπόκρουση Beach House)

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η "Ζωή της Αντέλ" (Blue is the Warmest Colour / La Vie d’Adèle) που κλείνει το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς εξαιτίας και της κόντρας που έχει ξεσπάσει μετά την κυκλοφορία της ταινίας ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες και τον ιδιόρυθμο σκηνοθέτη. O Χρυσός Φοίνικας του φετινού Φεστιβάλ Καννών (ο πρώτος στην ιστορία του θεσμού που δίνεται σε μια ταινία που πραγματεύεται τα δικαιώματα της queer κοινότητας) έχει επισκιαστεί σε ένα βαθμό από αυτήν την αντιπαράθεση.

Η Λέα Σεϊντού και η Αντέλ Εξαρχόπουλος δήλωσαν ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ξαναδουλέψουν ποτέ με τον Αμπντελατίφ Κεσίς, καθώς τους έκανε την ζωή κόλαση στα γυρίσματα με ακραίες συμπεριφορές και απαιτήσεις. Πέρα από όλη αυτήν την ιστορία, εμείς την περιμένουμε στις ελληνικές αίθουσες (31 Οκτωβρίου) και μέχρι τότε βλέπουμε το νέο αμερικάνικο trailer που δεν έχει καν λόγια (!) αλλά έχει μουσική υπόκρουση το υπέροχο Take Care των Beach House

 

Υπόθεση:
Η Αντέλ (Adèle Exarchopolous), μαθήτρια λυκείου, 15 χρονών, ονειρεύεται να βρει τον έρωτα και αρχίζει να εξερευνά την σεξουαλική της ταυτότητα. Η σχέση της με έναν συμμαθητή της έχει άδοξο τέλος, χωρίς ποτέ να της προκαλέσει το ενδιαφέρον και την ερωτική ένταση που λαχταρά να ανακαλύψει. Η ζωή της ανατρέπεται από τη στιγμή που θα συναντήσει τυχαία μια νύχτα την Έμμα (Léa Seydoux), ένα κορίτσι με μπλε μαλλιά. Μαζί θα ζήσουν μια έντονη ερωτική σχέση γεμάτη πάθος, αλλά και αγάπη. Η Έμμα βοηθά την Αντέλ όχι μόνο να ανακαλύψει τη σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση αλλά και να προσδιορίσει τη ταυτότητα της σαν ενήλικη γυναίκα.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon